Va dig själv!

Trying to be someone else is wasting the person you already are” Om man hela tiden eftersträvar att vara som alla andra eller ens någon annan, försöker passa in och tror du behöver vara på ett speciellt sätt som inte är du, så fadear du ut din egen person.
Din person som är så unik, som ingen annan är, så istället – Ta fram dina bästa sidor, omge dig med människor som ger dig energi och framkallar det bästa av dig, gör saker du brinner för och sluta aldrig att tro på dig själv. För om du skulle anpassa dig efter andra eller försöka vara som någon annan – Kommer ju de människorna du drar till dig då inte älska dig för den du är på riktigt.
 
Då tycker ju dom om den du försöker vara, den som inte är DU. Och de relationerna kommer ju inte hålla i längden ändå, de är iallafall inte äkta. Så satsa på att vara DU till hundra tio procent, så kommer de människorna som förtjänar dig och älskar dig på riktigt dras till dig.
 
Du är så jäkla bra som du är, och ingen kan vara en bättre person än du, för det finns ingen som du, så egentligen kan man inte jämföra sig med någon, då alla har olika förutsättningar både psykiskt och fysiskt. Vi alla är så fantastiskt bra på våra egna unika sätt. Glöm aldrig det.
 
Love you all!!



Kom ihåg mig?