Tips för enklare sminkning

Tutorials och långa sminkvideoklipp i all ära, men ibland vill man bara ha de smartaste och snabbaste superknepen på skönhetsfronten! Nätet är fullt av beauty hacks och här har jag samlat 2 av mina favoriter att testa redan idag!
 

Bästa sättet att applicera concealer för att dölja trötta ögon.

 
 

Lättaste sättet att naila läppstiftet. Måla ett kryss.

 
 
 

Jag lever!


Just nu är vi påväg till Malmö. 
Suttit i bilen i nog 6h. As jobbigt!!
Vi ska nog dra in på hotell och sova ut tills imorgon då vår hästvandring börjar . 

Vi ska provrida 2-3 🐴 i Skåne. 
Sen ska vi åka med E20 mot Trollhättan och sen Jönköping. 
Det här ska bli riktigt kul!!
Så taggad. 

Vi hörs

Miss u


 Gud vad jag saknar dig min knäppa häst. 

Onsdag 16/4

Så otroligt gott!!
 
Vilken dag!!
Sol och inte ett ända moln på himlen!!
 
Imorse så kom My hem till mig runt 10 och köpte min MK väska!! Äntligen blivit av med den!!
Sen så pratade vi om allt ett bra tag haha!
 
Sen så åkte vi till centrum så mötte jag Josse och så åkte vi till Nacka Forum!
Missade bussen från Centrum så vi fick åka ända in till Slussen och ta en konstig buss därifrån!!
Men men när vi kom fram så bokstavligen sprang vi in på Jackie´s och kikade runt.
Farligt för mig att gå in där hehe!!
 
Sen så ät vi lunch, helt jävla kaos hahaha!
Jag tog en hälsotallrik (DUKTIG) och Josse en pastatbolonése.
 
 Var riktigt nära på att köpa en lång röd aftonklänning från Mango men så blev det inte!!
 Tills slut gick vi in på Cubus och tog det första bästa.
Fick hem två bh:ar!!
2st för 179! Riktigt fyn haha!!
 
Vi hörs!

Todays outfit

Väska-LV/Byxor-Lindex/Skor-Primeboots/Blus-Hollister/Kofta-Vila

Tisdag

Dagens lunch 😍
 

Kärlek


Svårare än va jag trodde. 

17.43


Hoolaa

Veckan har gått som vanligt och det är påsklov!! Så skönt!
Allt i skolan är klart vilket betyder att jag inte behöver stressa eller plugga under lovet. 

I veckan ska jag antingen till Örebro och Skåne. Eller vilket som.. 
Jag och min syster ska provrida massa hästar!!!🐎🐎
So Happy!

I lördags så red jag på Johannas häst Barry.. Och det gick faktiskt bra..
Har inte ridit på 3månader så jag vart jätte osäker och ganska så rädd faktiskt vilket jag blev riktigt förvånad över. 
Jag har ALDRIG varit rädd när jag har suttit på en häst. 
Men nu var jag det.. Men det gick över tills jag kom in i ridhuset och börja jobba lite!! 

Fått en ny mobil och ska få provrida i veckan. Kan påsklovet bli bättre? 😋

Vi hörs imorgon!!

Puss ❤️

Horoskop

 Det fortsätter spöka mellan dig och en vän, och nu verkar det som att det är en gammal konflikt som gör sig påmind, kära Skytt. Alternativt så börjar det krackelera en aning mellan dig och någon du träffat romantiskt en stund. Vad som är trygg mark? Well, hemma är bäst för även den äventyrligaste Skytten nu, och du ser dessutom ut att ha en del tur på hemmaplan. Kanske ska du bjuda hem flirten, medla med din vän över ett hemlagat mål mat eller bara ge dig själv i present att fixa till hemma utan sällskap av just någon.
 
Mest romantiska dag: Ingen tyvärr

.

 
 

12.25

 
 
Åh vad det börjar bli tråkigt att sitta hemma hela dagarna! Saknar mina friendos soo much och jag saknar faktiskt skolan också. Fast min skola ser ut som ett växthus och suger så är det ganska så roligt att vara där. IBLAND.
Men ska försöka vinna striden mot torrhostan och febern tills imorgon. Mitt svärd är Alvedon, och min riddarhjälm är hostmedecinen. Hoppas mina redskap hjälper mig tills imorgon!! 
 
Jag såg på Sarah Thjulanders instagram att hon hade besökt ett CupCake bageri inne i stan och beställt hem olika (ätbara) ord gjorda av muffins! Fick lite insparation av henne med det till Allans födelsedag. Då jävlar ska han få se haha. Funny or not!! 
 
Men nu måste jag verkligen sova så att jag blir frisk till imorn. 
 
Vi syns!
 

Sno stilen!

Jag tycker att det är så sjukt snyggt när man kör shorts med boots! Man får liksom en avslappnad men cool look. Hittar ni ingen kofta som är delad fram så kan ni köra en vanlig tröja och knyta den runt midjan eller dra den över huvudet om det blir kallt.  Heres how you can get it!
 Skor, Zara. Shorts, One teaspoon, T-shirt, H&M. Solglasögon, Ray Ban. Tröja,Acne.

Godmorgon Torsdag

I want that bag!!!!
 
 Hey guuyyss! Hur är det?? Förressteeen godmorgon!!
Själv känner jag mig lite små dåsig pga av mina medeciner jag tar nu. Känner verkligen hur biverkningarna börjar titta fram! 
Men men vad ska man göra när man inte har varit utepå 2dar. Joo fixa med bloggen!! Har redan börjat skriva på ett smaskigt deepinlägg!! 
Jo snart är det ju påsklov, och massa inlämningar att lämna in.. Vill inte få betygsvarning!!!
Lämnade in NO uppsatsen som tog mig 2,5h att skriva och finslipa.
Så det värsta är över! 
Men nu ska jag försöka sova vidare så att jag kan gå till skolan imorgon!!
 
Vi ses!

Wantiiiess

Det var lite svårt att visa outfiten till höger men tror ni förstår, en rutig skjorta under en svart stickad tröja. Vill så gärna ha en kenzo tröja, dock hittar jag typ ingenstans där de går att köpa, vet ni någon hemsida som säljer dem? Svarta bootcuts är också något jag är på jakt efter, såg att h&m hade några såna, själv har jag redan ett par bootcut fast ljusblåa.. Yoga pants från Pink ser ju så galet sköna ut. Ska verkligen be min syster köpa ett par såna när hon ska till USA. 

Im out

På den senaste tiden eller ska man kanske säga senaste året har sociala medier varit överfyllda med hets kring träning, lchfmat, bantning. Ja allt som har med viktminskning att göra.

Jag har alltid varit en “stor tjej” med breda axlar och höfter. Jag är 175cm lång idag och det hade varit sjukt om jag vägde 49kg. Jag hade sett hemsk ut! Nu vet jag inte vad jag väger just för att jag SKITER I! Sålänge jag är nöjd med vad jag ser i spegeln så skiter jag fullständigt inom vågen står på 200kg!!!

Jag kan erkänna att jag själv vart inne på detta med att träna dagligen och äta en shejk ( eller ingeting) till middag som man får kväljningar av att svälja ner. Men varför gör man det egentligen? Jag är ganska nöjd med hur jag ser ut men självklart har man några extra kilon här och där som man vill ha bort. Men det jag vill komma fram till är att denna hetsen som uppstått är sinnessjuk!

Det är såklart bra att hålla igång kroppen och röra på sig men just nu ska ALLA se ut som fitness människor, det stör mig!

Allt ska instagrammas, allt ska facebookas osv. Folk måste förstå att det är okej att se ut hur man vill. Vill du vara tränad och ha magrutor, ha det! Vill du vara smällfet och ha celluliter ha det! Så länge du själv är nöjd med det!

Anledningen till att jag tar upp detta är för att jag ser små 11åringar som lägger upp på ask och insta o ba * Måste gå ner i vikt och få en plattmage till beach 2014' KILLAR GILLAR KURVOR (dem flesta, nu talar jag bara för mig själv)!!!! Det är bara att inse. I Sverige kan man jiddra med någon kille som inte har ett ord att säga och då säger han “käften tjockis”… Så pinsamt och brist på ordförråd om ni frågar mig!

JAG VILL INTE VARA SMAL! Jag tycker personligen inte att det är snyggt att vara Size 0 och jag älskar att ha en stor rumpa, bröst och lite att ta i eller om kan jag ens kan säga så utan att få vidriga kommentarer`?..l!!

Jag har aldrig varit med om att någon kritiserat min kropp i ett annat land än Sverige och det säger bara en sak. VI SVENSKAR MÅSTE SLUTA MED DETTA SJUKA IDEAL SOM ÄR INBRÄNT I FOLKS HJÄRNOR!

När 11-12 åringar lägger ut bilder och skriver på ask och mår dåligt för att de har en cellulit då har det fan gått för långt!!!

Med detta menar jag inte att man inte ska aktivera sin kropp men man behöver fan inte överdriva!

Eller har jag fel? Va tycker ni?

 

Im out

 

Sommarmode

 
Byxor/Sandal/Pumps
-
Är det bara jag eller börjar hösten redan komma tillbaka..?
Regn och mulet väder!! Nej tack.
Men man kan ändå drömma sig bort med alla sommarkläder som börjar titta fram i affärerna!
Har gjort ett collage med snygga underdelar som jag verkligen vill ha!
Stilrent och bekvämt!
-
Så man får väl hoppas att solen tittar fram snart
-
Vi hörs!

Horoskop

Låt oss börja med de goda nyheterna, kära Skytt. Du har nämligen chansen att under den här månaden åstadkomma en väldigt viktig och stor förändring i ditt kärleksliv, om du letar efter någon ny. Planeterna föreslår att du förändrar ditt dejting-mönster, till exempel genom att träffa nya sorters individer än de som du tidigare fallit för. Kanske är det dags att träffa en snällare typ, en roligare typ, en mer avslappnad typ eller kanske en helt annan sorts typ. De dåliga nyheterna? Well, för Skyttar som är i någon slags relation, har en flirt eller en crush så kommer mitten av månaden röra om saker rejält. Det kan bli dags att avgöra om den här relationen är värt något överhuvudtaget eller om det är dags att gå vidare. En del Skyttar har oturen att en vän dras med in i detta otyg och kan känna sig dubbelt svikna. Det här är dock worst case scenario, och inget som garanterat kommer inträffa. Andas djupt och var förberedd på allt, kära Skytt. I bästa fall visar sig saker från sin bästa sida. Störst romantisk potential har den 17 april.
 
Well.. Det sista är så jag just nu. Riktigt läskigt är det att horoskop kan faktiskt ha rätt ibalnd. 

Musikalen 2

Riktigt jävla stolt.
 
Hej
Kan börja med att säga att jag är extremt trött och förkyld.
Har haft feber och hosta hela veckan + helgen, och under hela musikalen.
Utifrån det så har det här varit så otroligt kul och jag har fått lära känna alla 8-9or ännu mer än va jag redan gör!
Från den 1 Oktober så har Joanna, Johan och Lisa (Koreografen, Regissören och.. jag vet faktiskt inte vad Johan är för något hehe)  producerat något som vi skulle få uppträda och visa alla att vi faktiskt kan sjunga och dansa.
Vi har haft 5 föreställningar.
Första var i Fredags.. inför skolan!!
Resultatet blev kaos.
Inpå andra akten så sattes brandalarmet på medans det var KAAOOOS bakom scenen, alla skulle byta myggor och byta scen kläder, så det blev inget genrep där nej. haha!
Men sen på premiären senare på kvällen så vart allt bra och alla var så otroligt super glada!!
Dagen därpå så kom Felicia och Allan o kollade..
Vilket gav mig blandade känslor.
Men föreställningen vart super bra där med!!
Och sen så har vi dagens föreställning. Den absolut sista föreställningen någonsin.
Den var helt otrolig super amazing och alla grät (förutom jag då hehe) och vi fick otroligt mycket creed av alla.
-
Super kul och ännu mer kul är att jag har fått lära mig dansa vilket jag trodde att jag ALDRIG skulle kunna göra haha!, men tråkigt att allt är över..
-
Kommer nog mer bilder senare + några videos från musikalen!
Puss!

Musikalen








Jag kan inte ens förklara med ord hur jävla roligt jag har haft det! Tre föreställningar och vi är redan "kändisar" haha! Men men imorgon kör vi sista gången o ännu bättre!!
All tid vi har lagt ner dem 3 senaste månaderna har gett resultat! Alla sena nätter o alla sura miner på repetitionerna har nu blivit till något bra! Är så himla glad o stolt över alla och speciellt mig själv! Kommer upp mer bilder imorgon!♡
Puss

Classy Bags

 

Jag har börjat tycka att såna här väskor börjar bli as snygg. Till både lite classy och vardagskläder. Ser lixom lite annourlunda ut och inte bara dom här MK väskorna man ser lite var o varannan ha. Tröttnat så sjukt på dom (Fast dom är fina haha). Så tycker att alla väskor inte behöver vara märkes för att sticka ut lite. Själv var jag en sån förut, men har lärt mig att allt inte behöver vara märkes saker och kosta minst 2000kr för att se bra ut (Fast jag tycker om att skämma bort mig ganska så rejält ibland hihi. 


Väskmodellen som slår högst på trendskalan just nu enligt mig! - The Bucket Bag

De ovan är hittar du hos Zara, Mansur Gavriel, Calvin Klein & Mango.

Godmorgon Torsdag

 Min bror som är i Italien skickade den här underbara bilden till mig imorse! 
-
Godmorgon finisar!!
-
Idag är det fortfarande musikal.. Känns som om tiden går så otroligt snabbt nu! 
Bara 1 dag kvar!! Imorgon så smäller det!! 
Idag ska vi nog gå igenom alla scener. Så hela pjäsen kommer köras igenom om och om igen tills den sitter som en smäck!
Eftersom att jag har varit/är sjuk så är jag lite oroad över rösten.. Känns som om den försvinner för varje dag vi har rep haha! Men men får dricka massa te och inte prata så mycket, så hoppas jag för min egna skull att det låter bättre på fredag!
Är inte så taggad på den här dagen eftersom att vi slutar 18:00. Jippie.
-
Vi hörs ♥

Sunglasses

Äntligen eftermiddag mina fina läsare! Äntligen onsdag haha. Två dagar kvar tills premiär!! Jag tänkte inleda denna onsdagen med ett inlägg om solglasögon. Min absoluta favoritaccessoar och det enklaste sättet att klä upp sig lite snabbt på. Använd dem antingen som en del av outfiten eller som en utstickande accessoar, du väljer själv. Oavsett finns det massa snygga alternativ där ute, både lyx och budget.
 
 Från vänster: 1.Ray Ban – ca 1500kr, 2.D&G - ca 5000kr, 3.Kenzo – ca 2300kr, 4. Illesteva – ca 2200kr, 5.Ray Ban – ca 1500kr, 6.Stella McCartney – ca 1900kr.
 
1. Pieces – 186kr, 2.Asos – 142kr, 3.River Island – 159kr, 4.Le Specs – ca 600kr, 5. H&M – 50kr, 6.Asos 248kr.♥ 
 

01/04-14

 Kan vara bland det godaste jag har druckit på länge!
-
Hej alla glada!
Igår så bloggade jag inte pga av att jag låg hemma med 38graders feber och grov hosta.
Men idag mådde jag lite bättre, så bra att jag kunde gå till musikalrepen (vilket jag ångra sen efter 100 hostattacker) 
Men dagen var bra iallafall! Har musikalvecka nu och det känns ganska så skönt än att sitta inne på massa lektioner!
3 DAGAR KVAR TILLS PREMIÄR! Så taggad haha.
Idag var det träning på ombyten mellan scenerna, och eftersom att jag inte hade med mig kläderna så behövde jag inte det!
Så det var ganska så chill för mig hehe ;)
Men men hårt arbete ger bra resultat i slutändan!!
-
Andra föreställningen på Lördag så kommer Allan och Felicia, så är jätte taggad på det med.
Mina älsklingar!!
Och efter lördagens första föreställning så ska jag och Allan ha lite egentid och äta någonstans och bara ha
kul tills jag måste tillbaks till Forellen :/
 
Vi hörs!

Ny foundation!

 
Makeupstore Matt foundaton nr 80.
(Råka tappa påsen i marken så de blev någon konstig luftbubbla som ni kan se på bilden haha)
-
I söndags var jag och Ingrid i centrum och köpte en ny foundation till mig!
Ska bli lite kul att använda en foundation eftersom att jag bara använder puder till vardags.
Och hoppas det täcker bättre än puder eftersom att puder täcker bara på ytan, men nackdelen med foundation är att den täpper igen porerna i ansiktet vilket är riktigt dåligt. 
Fast det bror ju på vilket märke man har osv så vi får se ;)
-
Kram