Smått och Gott

Hej på er!
Sommarlovet har ju precis börjat? Eller vad ska man säga, det är ju typ höst nu. Vad hände med sommaren?
Trist!
 
Igår så var jag och Malin i stallet och fixa o dona. Malin red barbacka en stund sen gick vi tillbakas till sommarhagarna. Känslan när hästarna börjar rusa när Rocky är med. Nära döden upplevelse haha!
 
I onsdags var jag och Malin i Nacka och handlade lite kläder och bara umgicks! När vi kom dit så gick vi till Sephora och tittade på lite smink. Medans vi gjorde det såg jag ett sminkbord och ett pris hoho ;) Så det slutade med att jag och Malin blev sminkade av en jätteduktig sminktös! Blev riktigt snyggt! Hon sminkade bort alla mina fläckar i ansiktet och finnar och jag såg helt slät ut. Tillomed Malin blev förvånad över hur jag såg ut! Wow va jag var snygg!!
 
 Mitt bästa inköp var rosa skinnjackan från Zara. Riktigt kap! 599:- (ordinarie pris var 799:- )  Har sett att många har strävat efter just denhär jackan rätt länge, och på bild ser den rätt kass ut. Så jag gick till Zara och letade efter den. När jag väl hittade den så blev jag kär. Så ja alla kan väl förstå vad som hände sen ;) Its mine noow!!
 
Imorgon så är det alltså söndag och jag har stallet på förmiddagen sen så åker jag och Malin till någon resturang eftersom att vi har bokat bord (tror jag) så det blir mys. Behöver verkligen koppla av och tänka på annat. Sommarlovet började ju lite sådär. Bästa var ju handladet i nacka och att mina betyg blev så jävla mycket bättre än det jag hade i Julas! 
 
Men men, får se framemot träningslägret jag och Malin ska på med Alfa i skåne!! Just nu känner jag att jag inte ens orkar rida, har ingen motivation till något. Men måste eftersom att han har tappat så extremt mycket muskler sen han kom! Så mycket trav och uppförsbackar i skogen ;) 
 
Juste.. Jag har sett klart alla Game of thrones sässonger och är helt besatt av det. Nu kan jag äntligen förstå vad hälften av mina klasskompisar pratar om!! PS:Jag är kär. #hoho
 
Vi hörs! 
 
 

Horoskop

 
En vecka full av energi där du inte verkar hinna med hälften du vill göra, kära Skytt. En ny hobby, en relation eller ett projekt tar all din tid och det verkar bli en riktigt bra och fin vecka. En riktigt god nyhet kring din ekonomi blir också aktuellt i början av veckan. Vad gäller en relation kan en hel del harmlösa missförstånd dyka upp nu – irriterande men långt ifrån farligt.

Hej igen

Hej, har inte bloggat så mycket för att  massor av saker har hänt och så! 
Men nu är jag tillbaka!
Vad har jag gjort på senaste tiden?
Jo, har haft vårkonsert, lämnat in sista inlämningen från 8an!! Kan nämna att jag fick ett B i religion och geografi👌

Igår så åkte jag och mamma efter skola direkt in till SÖS och hälsade på mormor. Sen mötte jag upp Malin, så åkte vi in till Hötorget och sprang till HÖÖKS och köpte en Martingal till Alfa. 
Efter det så fikade vi på Espresso House för att sen ta tåget till Väster Haninge. 

Idag så hade vi musikklassprofildag. 
Eftersom att jag går i 8an så hade vi fixat allt. Jag och Josse stod vid station två och hade Shubby Bunny 😂 Vidrigaste jag har varit med om!
Sen så var det så sjukt varmt!!
Efter lunch gick jag hem och hade feber och ja nu sitter jag här och är små förkyld, roligt liv lixom. 

Vi hörs!!